Promo

TERKINI

Tiada PROMO yang aktif buat masa ini.

Bagaimanapun, sepanjang Pelan Pemulihan Negara (PPN), kami menyediakan diskaun tambahan bagi kereta sewa bulanan buat pelanggan yang memerlukan. Sila hubungi PSS 1109 AUTO melalui Whatsapp untuk info lanjut.


ARKIB PROMO KERETA SEWA PSS 1109 AUTO

PAKEJ RAYA (AIDILFITRI) 2021 – 12 HINGGA 17 MAY 2021

NOTIS: Jika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) diumumkan oleh kerajaan, deposit pelanggan akan dipulangkan semula sepenuhnya tanpa syarat.

  1. Harga pakej tertera adalah untuk kegunaan selama 5 hari. Jika anda perlukan kereta sewa raya untuk tempoh melebihi 5 hari, sila Whatsapp kami untuk sebut harga.
  2. Setiap tempahan kereta sewa memerlukan deposit sekuriti sebanyak RM 100, dan akan dipulangkan selepas 3 hari dari tarikh pemulangan kereta.
  3. Tiada sewa harian ditawarkan sepanjang pakej raya berjalan, memandangkan bahagian operasi kami akan bercuti untuk tempoh ini.
  4. Tarikh dan masa ambil kereta adalah selewatnya pada 12 May 2021, jam 10 malam, di kedua-dua cawangan Kereta Sewa Shah Alam dan Sungai Buloh PSS 1109 AUTO.
  5. Whatsapp kami untuk tempahan kereta sewa raya atau pun pertanyaan berkaitan kereta sewa pandu sendiri area Shah Alam atau Sungai Buloh.

PAKEJ MERDEKA 63 (2020)

28 OGOS HINGGA 31 OGOS 2020

Updated: 27 Aug 2020

PAKEJ AIDILADHA 1441H (2020)

29 JULAI HINGGA 3 OGOS (TERMASUK ‘EXTRA’ 1 HARI DIBERI PERCUMA)

Updated: 26 Julai 2020

PROMO AIDILFITRI 1440H / 2019

PAKEJ RAYA PUASA di Kereta Sewa Murah Shah Alam kembali lagi. Seperti tahun-tahun sebelumnya, minimum sewaan ialah 7 hari.

Tempahan boleh dibuat sekarang dengan deposit 50% dari harga pakej yang anda pilih.

Baki 50% boleh dibayar semasa mengambil kereta beserta salinan dokumen yang lengkap.

Berikut adalah harga pakej yang ditawarkan:

Promosi Raya 2019

Maklumat pakej:

1. Tarikh ambil kereta: Selewatnya pada 3 Jun 2019, sebelum jam 10 malam.

2. Tarikh pulang kereta: Pada 10 Jun 2019, masa yang sama.

3. Minimum sewaan ialah 7 hari dan ke atas seperti yang tertera. Jika kegunaan anda lebih dari 7 hari, sila hubungi kami untuk sebut harga yang terkini.


Terma dan syarat promo:

  1. Pemandu perlu berusia 21 tahun dan ke atas.
  2. Memiliki lesen memandu kelas D. Lesen P percubaan tidak diterima.
  3. Dokumen lengkap.

Salinan dokumen: (Bawa semasa ambil kereta)

  1. Kad Pengenalan
  2. Lesen memandu.
  3. Kad pelajar ATAU Kad Pekerja ATAU Bil Rumah Terkini*

    *Item 3 untuk pelanggan baru sahaja.


Jika anda berminat, boleh menghubungi kami untuk maklumat lanjut tempahan.

Pertanyaan / Tempahan:

Call: 011 – 2310 2066

WhatsApp : Klik disini


Ada sedikit promosi kecil-kecilan dari pihak kereta sewa shah alam pada bulan Oktober ini.

Bagi anda yang mencari kereta sewa murah di area Shah Alam, hubungi kami. Kami ada tawaran menarik bagi anda.

Promo ini berjalan sepanjang bulan Oktober 2018 dan sah sehingga tempahan terakhir pada 31hb sebelum jam 10 malam.

Jika anda ada merancang untuk menggunakan servis kereta sewa area Shah Alam, jangan lepaskan peluang ini.


Terma dan syarat promo:

  1. Pemandu perlu berusia 21 tahun dan ke atas.
  2. Memiliki lesen memandu kelas D. Lesen P percubaan tidak diterima.
  3. Dokumen lengkap.

Salinan dokumen: (Bawa semasa ambil kereta)

  1. Kad Pengenalan
  2. Lesen memandu.
  3. Bil elektrik alamat terkini.
  4. Kad pengenalan rujukan kecemasan.

Tempahan:

Call: 011 – 2310 2066

WA : promo-booking-wp


Promosi Raya Haji 2018

Terma & Syarat Promo:

  • Minimum 4 hari.
  • Dokumen macam biasa IC, Lesen, Bil. (Bawak salinan masa ambik kereta)
  • Deposit booking RM200 (Dah termasuk dalam harga sewa. Nanti masa ambik kereta bawak baki sahaja)

Contoh:

Pakej Kelisa – RM320
Deposit Sekuriti – RM100 (Yang ni dapat balik/refundable)
Total – RM420

Bayar RM200 untuk masuk booking. Baki RM220 bawak masa ambik
kereta+salinan dokumen.

Kalau tak faham jugak tuan puan Whatsapp lah saya. Tekan link.
Saya cuba jelaskan bagi paham.

  • Deposit akan hangus jika cancel booking. Kami nak elak kaki fong fei kei. Jadi harap confirm betul-betul.

#keretasewashahalam #keretasewaaidiladha #keretasewarayahaji#keretasewaklang #keretasewabajet #keretasewamurah#keretasewaraya2018

tempah-sekarang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s